Over ons

Goedkope Uitvaart Lochem wordt geleid door Anne Wieb Wijnsma en Jan-Jaap Palma. Zij hebben de onderneming opgezet in de overtuiging dat persoonlijke uitvaartverzorging niet duur hoeft te zijn, zelfs als de klant maximale keuzevrijheid heeft bij het samenstellen van de uitvaart. Ons team bestaat uit professionele uitvaartbegeleiders, specialisten die respectvol en klantgericht met uw wensen aan het werk gaan.

Transparante werkwijze

Goedkope Uitvaart gaat veilig en vertrouwd met uw wensen en informatie om. We bespreken vooraf de wensen van u of die van de overledene, waarbij de eventuele extra kosten vooraf duidelijk zijn. Goedkope Uitvaart werkt transparant en laat duidelijk zien wat we voor u regelen, voor welke prijs. Zo zult u nooit onverwachte kosten achteraf krijgen.

Stijlvolle uitvaart

Samen met Goedkope Uitvaart verzorgt u gegarandeerd een uitvaart die passend en stijlvol zal zijn. Een uitvaart waar u nog lang een mooie herinnering aan zult hebben. Een waardig afscheid geeft steun bij het verwerken van het verdriet. Wij zijn er trots op dat samen met u te kunnen realiseren.

Vaste lage prijsstelling

Waar u ook verzekerd bent, u bent vrij om uw uitvaartondernemer te kiezen. Goedkope Uitvaart is uitvaartondernemer en geen verzekeraar, die vaak belast is met hoge overheadkosten. Door goede afspraken en korte lijntjes met vaste partners kunnen wij de tarieven laag houden en toch een stijlvolle uitvaart aanbieden.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Goedkope Uitvaart is 24 uur per dag bereikbaar op 055-2034011 of mail naar info@goedkopeuitvaartlochem.nl

 

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo van Uitvaart24,waar Goedkope Uitvaart Lochem deel van uitmaakt.

Invoer van een uitvaartkist in een crematieoven. Deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren.